Tag: ‘t Vaneker

project.ATV
Modern Chalet in de sneeuw, op ‘t Vaneker te Enschede

[ lijkt alweer een eeuwigheid geleden ] Enkele weken geleden van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze, door ons onlangs opgeleverde woning, vast te leggen.

Deze fraaie woning gaat op in het omliggende landschap, bovendien is deze levensloopbestendig ontwikkeld. Verder zijn er duurzame bouwmaterialen toegepast en is de woning volledig energieneutraal.



project.ATV
‘t Vaneker, de werking van de vide

Ondanks de omstandigheden wordt er flink doorgewerkt aan deze woning op ‘t Vaneker. Centraal punt is wel de vide…De ruimtelijke werking hiervan, gecombineerd met binnentredend dag/zonlicht, gaat enorm bijdragen aan het woongenot !!


project.ATV
In het werk gestort ‘groen’ beton

De bouw van deze bijzondere woning op ‘t Vaneker loopt op schema. Veel ‘groen’ beton in het zicht, gecombineerd met inlands eiken, maken de uitstraling , die zowel binnen als buiten consequent wordt doorgevoerd.. [wordt vervolgt]


project.ATV
‘t Vaneker, bouw goed van start

De bouw van deze fraaie, duurzame en levensloopbestendige woning op de toplocatie van ‘t Vaneker te Enschede is gestart !


project.ATV
vergunning verleent

Onlangs is de vergunning verleent voor deze, te realiseren levensloopbestendige woning op ‘t Vaneker te Enschede. Momenteel zitten we in de prijsvorming-traject met de aannemer. [wordt vervolgt]


project.ATV
Welstand akkoord

Onlangs het plan voor dit ‘modern chalet’ gepresenteerd bij de welstand [goedgekeurd]. Binnen een kader van doorlopende matzwarte staalprofielen is een bijzonder woonprogramma ontstaan. Binnen en buiten vloeien in elkaar over; uitkragingen en doorlopende en muren dragen hieraan bij [fraai verankerd op het prachtige perceel]