Architectuurbureau project.DWG Enschede Michiel de Wit Navigatie button links Navigatie button rechts

RUIMTELIJK WONEN


De architectuur van project.DWG is eigen, hedendaags en zowel van binnen als van buiten, door en door ruimtelijk. Een stijl waarmee het bureau inmiddels voor tientallen particuliere opdrachtgevers in grote variëteit heeft gebouwd. Geen opdrachtgever is hetzelfde, waardoor elk project leidt tot een specifiek en uitgesproken resultaat.

jum-maquette

“Een goede woning is altijd het verhaal van de opdrachtgevers” zegt Michiel de Wit. Door het proces dat het bureau aangaat met de opdrachtgever –het onderzoekend ontwerpen middels ruimtelijke varianten, vele plattegronden, schets maquettes en gevelstudies– ontstaat uiteindelijk een op maat gesneden en uiterst persoonlijk eindproduct. Ook wanneer het een krapper bouwbudget betreft.

huis-3180

lees ook:
Tijdloze architectuur
Een goede woning, is altijd het verhaal van de opdrachtgevers

[wp_social_sharing social_options=’facebook,twitter,googleplus,linkedin,pinterest’ twitter_username=’projectdwg’ facebook_text=” twitter_text=” googleplus_text=” linkedin_text=” pinterest_text=”” icon_order=’p,f,t,g,l’ show_icons=’1′ before_button_text=” text_position=” social_image=”]


GERELATEERD