PROJECT.DWG: ‘MEER DAN ARCHITECTUUR’

Met een gedreven team werkt het bureau aan uiteenlopende opgaven, op verschillende schaalniveaus, voor particuliere, non-profit en commerciële partijen. De ontwerpen zijn specifiek en uitgesproken en zoeken naar een juiste versmelting van functionaliteit, ruimtelijke beleving en zorgvuldige vormgeving.

Het bureau is opgericht in 2004; onlangs bestond het bureau 12½ jaar. Middels een tentoonstelling, bureau-uitgave en een lezing werd dit onder de aandacht gebracht.
Na 12½ jaar, met meer dan 200 gerealiseerde projecten, stelt Architect Michiel de Wit, oprichter en eigenaar, dat hij en zijn team niet enkel meer aan het bouwen zijn. Met projecten als de Legokerk Enschede; het PET paviljoen in een pauzelandschap; onderzoek met studenten van de hogeschool en complexe herbestemmings- projecten merkt hij dat hij gelooft in de stad en de betrokken mensen die de stad maken of daar aan bijdragen.

project.AGE - Abondantus Gigantus - De lego kerk - the lego church - Enschede - The Netherlands

Ruimte is ons vak. De maatschappij is waar we het voor doen. Onze projecten zijn ‘meer dan architectuur’. Architect Michiel de Wit – project.DWG Enschede

Lees ook: ‘Architectuur begint daar waar het bouwen stopt’.

WERKVELDEN/THEMA’S

[wp_social_sharing social_options=”facebook,twitter,googleplus,linkedin,pinterest,whatsapp” twitter_username=”projectdwg” facebook_text=”” twitter_text=”” googleplus_text=”” linkedin_text=”” pinterest_text=”” whatsapp_text=”” icon_order=”p,f,t,g,l,w” show_icons=”1″ before_button_text=”” text_position=”” social_image=””]


VIDEO’S

MEDIA