Architectuurbureau project.DWG Enschede Michiel de Wit Navigatie button links Navigatie button rechts

BOUWEN IN ’T VANEKER 


Met wederom kaveluitgiftes aan de Harnebergweg, Vanekerbeekweg, Fokkerweg en het Prins Bernardplantsoen willen wij u van harte uitnodigen de uitdaging van het bouwen op ’t Vaneker gezamenlijk met ons aan te gaan. Project DWG gaat met opdrachtgevers een open proces aan dat leidt tot ontwerpen die hoogst persoonlijk en eigen zijn. Hier in de coulissen van het Twentse landschap bouw je geen doos om vol te proppen met spullen, maar ruimte voor jezelf; om liefde en vriendschap te beleven en delen. Neem contact met ons op, om het avontuur van het bouwen samen met ons aan te gaan.

Lees hier meer over twee gerealiseerde projecten op ’t Vaneker. Of neem contact met ons op, om een vrijblijvende afspraak te maken.

[wp_social_sharing social_options=”facebook,twitter,googleplus,linkedin,pinterest,whatsapp” twitter_username=”projectdwg” facebook_text=”” twitter_text=”” googleplus_text=”” linkedin_text=”” pinterest_text=”” whatsapp_text=”” icon_order=”p,f,t,g,l,w” show_icons=”1″ before_button_text=”” text_position=”” social_image=””]


GERELATEERD