Categorie: Nieuwbouw

project.FAM
Ruimtelijke werking vand e vide.

Met name het interieur van deze woning is bijzonder te noemen. Aan de voorgevelzijde is een extra vide opgenomen. Uiteindelijk zal deze ook nog efficiënt gebruikt worden (wordt vervolgt).

afb. opname richting de oplevering.

project.FAM
De ruimtelijke werking onder de lessenaarskap.

De hier toegepaste lessenaarskap heeft zo zijn voordelen. Allereerst is de pak op zuid gericht waardoor de toegepaste PV panelen zeer efficiënt op zuid zijn gericht. Voorts ontstaan er spannende ruimte die hoogslapers, en extra bergruimten, eenvoudig mogelijk maken. Centraal is hier een groot dakvenster toegepast, hieronder bevind zich het doorgaande en ruimtelijke trappenhuis, daglicht en zonlicht treedt hierdoor van bovenaf diep de woning binnen. Tot slot ontstaat er een andersoortige gevel, die zich aangenaam schikt in de overwegend toegepaste platte daken.

afb. opname ruimten onder de kap, met verhoogde plafonds, daklichten en hoogslapers
.

project.FOM en FAM
De voorgevels

De voorgels van de statenpanden kijken uit over een fraaie, boomrijke groenstrook. De verhoogde plint, en hieraan gekoppeld het verhoogde plafond, vergroot de statigheid van de woningen. De grote voorgevelpuien dienen om de ondergaande zon ruimschoots toe te laten.


project.FOM
Woning nadert oplevering.

Deze woning op ‘de Melkhal’ nadert zijn oplevering. Momenteel wordt de woning aan de binnenzijde afgewerkt. Een ruimtelijk trappenhuis zal straks de eye catcher zijn, die alle ruimten visueel zal verbinden. Rond de zomerperiode zal de oplevering plaatsvinden.

afb. impressie interieur

project.LKS
gevelbekleding met verduurzaamd hout en spuitkurk

De gevels van deze binnenstedelijke inpassing zijn voorzien van duurzame gevelafwerkingen als verduurzaamd hout en spuitkurk. Spuitkurk is een zeer duurzaam materiaal dat wij hier in twee kleuren hebben toegepast. Binnenkort gaat de bouw uit de steigers, wij zijn erg benieuwd !!

afb. : de gevel wordt voorzien van het milieuvriendelijke spuitkurk

project.WAM
Bouw ’t Zeggelt nadert oplevering

Deze woning op ‘t Zeggelt te Enschede, nadert zijn oplevering. De kleurcombinatie zwart-geel maakt de identiteit van dit huis, het ‘Maja de Bij’ huis. Op de verdieping ontstaat een besloten dakterras, grenzend aan de slaapkamer.


project.HJS
Expressieve hoekwoning

Onlangs opgeleverd: uitgesproken hoekwoning, Boddenkamp te Enschede . Binnen is een multifunctioneel woonprogramma met werken aan huis ontstaan. Het exterieur is expressief. De lessenaarskap vol met PV panelen is gericht op zuid.