Categorie: Nieuwbouw




een helder lang volume voor .KON in Dalmeden Hengelo

Ontwerp voor een woonhuis in het plan Dalmeden in Hengelo. Voorwaarden zijn o.m. een kap en een lage goothoogte. Er is daarom gekozen voor een langgerekt volume met de slaapvertrekken e.d. deels in de grond verzonken. Onder de antraciet zinken kap wordt gewoond. Door ca. 1,5m boven het maaiveld te wonen is er een fantastisch uitzicht over de omgeving met boomgaarden en andere naar boerenerven verwijzende items.


bouw laatste kavel bamshoevelaan begonnen

de contouren van de nieuwbouw op het laatste nog niet bebouwde kavel aan de bamshoevelaan is met de stort van de fundatievloer duidelijk zichtbaar geworden. Deze lange geknikte villa van baksteen, hout, beton en glas moet de kroon worden op de reeks van 5 villas die wij eerder aan deze laan in het roombeek hebben mogen realiseren.