Categorie: Loos.fm

project.PSP
MONUMENTENDAG-OPENING komende zaterdag 11.00 u.

 

Michiel de Wit heeft samen met gewaardeerde collega, en leermeester, architect André Beumers het STORK paviljoen ingericht. André is as architect zeer begaan met de architectuur van o.m. binnensteden en heeft op dit gebied prachtige werken gerealiseerd. In het kader van de opening komende zaterdag om 11.00 u.,en daaraan gekoppeld, de open Monumentendag worden er rijks- gemeente- historische- toekomstige- aardkundige- en tijdelijke monumenten tentoongesteld. Zie hier een voorproefje.


project.ODE
Het PET paviljoen mogelijk als projectkantoor te Amsterdam?

Voor de bouw van de laatste kavels op het Oosterdokseiland heeft de ontwikkelaar BPD (het voormalige Bouwfonds) ons benaderd te onderzoeken of het PET paviljoen als onderdeel van een projectkantoor zou kunnen worden ingezet. 15 prefab modulaire bouwketen maken het sokkel, waarboven mogelijk het PET paviljoen en een klein broertje de extra dimensie (de plus) geven aan het projectkantoor. Deze studie deden wij in het voorjaar van 2017, maar helaas is dit niet de nieuwe bestemming van het PET paviljoen geworden.


project.KBM
‘kunst boven het maaiveld’

Michiel_de_WIT_ProjectDWG_Enschede_DWG_150425

Architect Michiel de Wit is verbonden aan de stichting ‘kunst boven het maaiveld’ als bestuurslid. Doelstelling van deze stichting is onder meer het onder de aandacht brengen van kunst voor een breed publiek. Tevens wordt aansluiting gezocht bij de thematiek die het PET paviljoen uitdraagt.   Afgelopen zaterdag was de opening ‘CONSU MENSEN’ van kunstenaar Jelle de Graaf.  Zijn prachtige sculpturen van afvalplastic spreken enorm tot de verbeelding. Zijn thematiek sluit naadloos aan bij die van het PET paviljoen.project.KBM
Geslaagde opening

Opening expositie Andre Boone (80e2)Opening expositie Andre Boone (76e2)

Afgelopen zaterdag was de opening van de expositie van André Boone in het PET Paviljoen. De afgelopen tijd hebben wij ons bezig gehouden met het beheer en de exploitatie van het Paviljoen. Het PET Paviljoen is een multifunctioneel tijdelijk gebouw geworden waar diverse activiteiten plaats vinden. (later meer)

De expositie is te bezoeken tot 13 juni. Voor meer informatie zie: https://kunstbovenhetmaaiveld.wordpress.com/ 


Architectuurbureau Project.DWG

WWW_131116_slider

We zijn verhuisd !!. Het nieuwe bezoekadres is : Blekerstraat 165, 7513 DT Enschede. De kantoorruimte bevind zich in het Robson pand [ voormalige textielfabriek ] en ligt naast het Pet Pavilion .

Ondanks de nogal ‘hectische’ verhuisperiode van de voormalige Fabrieksschool in  de binnenstad van Enschede naar deze locatie hebben de werkzaamheden niet stilgelegen … [ zie ook onderstaande berichten ]