View this project in Dutch >

Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw
Project.DWG - Sculpturale aanbouwProject.DWG - Sculpturale aanbouw

Sculptural Extension


Basically the existing groundfloor plan -with triangular bay windows and non orthogonal partitions- just had to go to create a more logical and spacious plan.

The expansion only emphasises this by adding more square meters and height to the living room, while making a reference to the existing house with the corten steel shape. An external additional staircase in the expansion works as a surprising element and creates a continuous circulation in the house.

project.PIT


ClientPrivate
LocationPitruslaan, Glanerbrug, The Netherlands.
Design teamMichiel de Wit, Hein Jan Geerdink
PhotographsProject.DWG

RELATED PROJECTS