Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken
Project.DWG - LeefkeukenProject.DWG - Leefkeuken

LEEFKEUKEN


Deze voormalige schoolmeesterswoning heeft een uitbreiding aan de achterzijde gekregen. Hier is een royale leefkeuken gesitueerd.

Ondanks de afwijkende verschijningsvorm zijn, middels zorgvuldige aansluitingen, de kwaliteiten van de schoolmeesterswoning behouden gebleven. De nieuw toegevoegde leefkeuken sluit aan op de wensen en eisen van deze tijd. De enorme lichte, ruimtelijke en hoge lounge/ leefkeuken maken met de werking van het interieur de ruimte ruimtelijk en prettig leefbaar.

Door de uitbreiding is niet alleen het vloeroppervlakte vergroot, ook de ruimtelijke beleving is toegenomen. Het binnen vloeit middels een buiten/binnenhaard en veranda over in het bosachtige buiten.

Project.WAL


InfoOppervlakte: xxx
Fotografie: De fotograaf
Media:

GERELATEERD