Project.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuisProject.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis
Project.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuisProject.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis
Project.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuisProject.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis
Project.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuisProject.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis
Project.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuisProject.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis
Project.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuisProject.DWG - Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis

Kantoorinrichting in een voormalig brouwhuis


Voor Moneybird hebben we een ontwerp gemaakt voor de inrichting van het nieuwe kantoor in het Brouwhuis. Het bijzondere aan de ruimte is de indrukwekkende betonconstructie die we in het zicht hebben gelaten.

12 Werkplekken worden gescheiden door kastenwanden met plantenbakken. Het kantoor voor de directie en een vergaderruimte zijn afgesloten met glazen wanden. Een fraai trapmeubel accentueert de toegang tot de verdiepte werkruimtes.

Het voorgestelde inrichtingsplan en de interieurelementen schikken zich goed in de ‘rauwheid’ van het voormalig brouwhuis; een prettige werkomgeving is ontstaan!

Project.MOB


Omschrijving:Verbouwing Kantoor aan de Brouwerijstraat te Enschede [voormalig Grolsch brouwhuis]
Projectteam:Michiel de Wit, Martijn Giebels
Fotografie:Moneybird

GERELATEERD