Project.DWG - Tuingericht wonenProject.DWG - Tuingericht wonen
Project.DWG - Tuingericht wonenProject.DWG - Tuingericht wonen
Project.DWG - Tuingericht wonenProject.DWG - Tuingericht wonen
Project.DWG - Tuingericht wonenProject.DWG - Tuingericht wonen
Project.DWG - Tuingericht wonenProject.DWG - Tuingericht wonen
Project.DWG - Tuingericht wonenProject.DWG - Tuingericht wonen

Tuingericht wonen


Van buiten lijken de zwarte gevels rond de woning te schuiven. Binnen zorgt een een centraal geplaatst meubel van palissanderhout voor verschillende functionele plekken. Een taatsdeur en schuifwanden zorgen, vanuit het meubel, voor de gewenste afscheidingen.

De intelligent gekozen situering op het kavel heeft geleidt tot zowel een ruime woning als een riante tuin. Doordat de woning in de lengte is geplaatst is aan de zijkant van de woning een grote tuin ontstaan.

Door de zwarte gevel aan de tuinzijde, die rond de woning lijkt te schuiven, op te tillen ontstaat een visuele verbinding. De privacy, waar de opdrachtgever erg op gesteld is, wordt gewaarborgd door een gesloten gevel aan de straatzijde. Door het loskoppelen van beide schijven van de gevels ontstaat een mooie vormgeving en detaillering.

project.FRN


Info:Vrijstaande woning
Bamshoevelaan te Enschede
Fotografie: Harry Noback, project.DWG
Media:

GERELATEERD