Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend
Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend
Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend
Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend
Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend
Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend
Project.DWG - Helder & vanzelfsprekendProject.DWG - Helder & vanzelfsprekend

‘Helder & vanzelfsprekend’


In opdracht van de Universiteit Twente hebben we een interne verbouwing met uitbouw (nieuwe entree) ontworpen voor een pand op de campus. Een betonnen schijf met dubbel transparante toegangsdeur, gepositioneerd in de orthogonale richting van de overige UT gebouwen en van de inrichting van het plein, presenteert deze functie helder en vanzelfsprekend. Deze ‘poort’ maakt een sober en geabstraheerd gebaar naar het plein en maakt een duidelijke nieuwe toegang tot het gebouw. Vanuit de nieuwe toegang is de nieuwe balieruimte bereikbaar.

project.cit


Omschrijving:Aanbouw, interne verbouwing Citadel.
Universiteitspand, Universiteit Twente
Projectteam:Michiel de Wit
Fotografie:project.DWG

GERELATEERD