Project.DWG - TaatskastProject.DWG - Taatskast
Project.DWG - TaatskastProject.DWG - Taatskast
Project.DWG - TaatskastProject.DWG - Taatskast
Project.DWG - TaatskastProject.DWG - Taatskast
Project.DWG - TaatskastProject.DWG - Taatskast
Project.DWG - TaatskastProject.DWG - Taatskast

Taatskast


In het verlengde van de Museumlaan, naast het Balengebouw staat huis ANS. Binnen een huls van twee, door elkaar verweven, metselwerken is een ruimtelijke woonbeleving ontstaan.

De ‘taatskast’ op de begane grond maakt de verbinding tussen atelier en leefruimten. Op de verdieping zijn de slaapvertrekken met een verrassende badkamer. Het dakterras kijkt uit over de Museumlaan.

De plattegronden laten open en ruimtelijke ‘woonplekken’ zien. De hoek van de woning wordt gebruikt als atelier/galerie, de taatskast bepaald de relatie met het wonen. De verdieping is functioneel ingedeeld met 4 royale slaapkamers en een bijzondere badkamer.

project.ANS


Omschrijving:Vrijstaande woning Schurinksweg te Enschede Periode 2005-2007
Projectteam:Michiel de Wit, Hein Jan Geerdink
Fotografie:Jeannet Stassen, project.DWG

GERELATEERD