Actueelproject.TAS
Fraai artikel over deze bijzondere woning gepubliceerd op Homify

 

Op Homify [site over wonen] is een fraai artikel geplaatst over deze ‘uitgesproken woning’ te Enschede:

Privacy in een nieuwbouwwijk. Is dat ook iets waar jij wel eens over na hebt gedacht? Met een jong gezin is het namelijk fijn dat je beschut kunt wonen en dat de buren niet constant bij je naar binnen kunnen kijken. Juist met die opdracht om de privacy zo goed mogelijk te waarborgen, zijn de experts van Architectuurbureau Project.DWG uit Enschede aan de slag gegaan om een bijzondere woning te ontwerpen. Het zeer fraaie resultaat mogen we je laten zien. Een verborgen plekje achter een bijzondere muur is namelijk het resultaat. 

Lees het volledige artikel

 

Fotografie: Jeannet Stassen

 


project.PET
Het PET paviljoen en de Robson fabriek in het pauzelandschap houdt eind dit jaar op te bestaan.

PET_170217_tot

Helaas houdt dit prachtige pauzelandschap eind dit jaar op te bestaan. Dat betekend dat het PET paviljoen, door ons beheert en geëxploiteerd , gedemonteerd wordt en hopelijk weer een nieuwe bestemming krijgt. Ons bureau gehuisvest in de voormalige Robson pyama fabriek. gaat dus ook verhuizen. Wij hopen dat de voormalige fabriek met een rijke historie, blijft bestaan en een nieuwe bestemming krijgt.

meer info :

https://petpavilion.wordpress.com/

https://kunstbovenhetmaaiveld.wordpress.com/

http://www.projectdwg.com/project-pet/

 


project.EET
Trapmeubel

In onze woningen worden de trappenhuizen veelal gezien als de ‘kapstok’ waar de ruimten aan worden ‘opgehangen’. Hierdoor wordt de trap het centrale verbindende element waarbij de vormgeving hiervan de nodige aandacht krijgt. Zie hier een voorbeeld van een woning die onlangs is opgeleverd op het Boddenkamp te Enschede …EET_170217_trapmeubel