Categorie: Project.DWG
project.PET
Het PET paviljoen en de Robson fabriek in het pauzelandschap houdt eind dit jaar op te bestaan.

PET_170217_tot

Helaas houdt dit prachtige pauzelandschap eind dit jaar op te bestaan. Dat betekend dat het PET paviljoen, door ons beheert en geëxploiteerd , gedemonteerd wordt en hopelijk weer een nieuwe bestemming krijgt. Ons bureau gehuisvest in de voormalige Robson pyama fabriek. gaat dus ook verhuizen. Wij hopen dat de voormalige fabriek met een rijke historie, blijft bestaan en een nieuwe bestemming krijgt.

meer info :

https://petpavilion.wordpress.com/

https://kunstbovenhetmaaiveld.wordpress.com/

http://www.projectdwg.com/project-pet/

 


project.EET
Trapmeubel

In onze woningen worden de trappenhuizen veelal gezien als de ‘kapstok’ waar de ruimten aan worden ‘opgehangen’. Hierdoor wordt de trap het centrale verbindende element waarbij de vormgeving hiervan de nodige aandacht krijgt. Zie hier een voorbeeld van een woning die onlangs is opgeleverd op het Boddenkamp te Enschede …EET_170217_trapmeubel


project.PKL
Sculpturale aanbouw

1:100 vormstudies; rechtsonder = bestaand

Deze, door ons gerealiseerde woning in 2004, krijgt een nieuwe aanbouw. Het ontwerp, een ‘vakantiehuisje‘ aan huis, met een extra hoog plafond en entresol, is opgevat als een parasiterende houten sculptuur. Door de aanbouw juist hoger te maken, heeft deze een volwaardige uitstraling, door de hoge ramen blijft het daglicht diep de bestaande woning binnentreden. De ruimte creëert een extra, en ‘eigen‘ leefruimte tuingericht, binnen en buiten vloeien hier in elkaar over.