Categorie: Boddenkampproject.WOO
Daklandschap op de Boddenkamp

boddenkamp-daklandschap

Wat is er nou leuker dan naast je eigen broer wonen? Juist, ook nog een daklandschap met een barretje samen delen. Project.WOO is een groot dubbel blok van geschakelde woningen op de Boddenkamp dat afgelopen vrijdag het hoogste punt bereikte.

woo-boddenkamp-architect

De twee broers wonen naast elkaar, delen het daklandschap, maar hebben totaal verschillende plattegronden. Het is wachten tot de stijgers weg zijn en zichtbaar wordt hoe beide woningen verwant aan elkaar zijn, maar een totaal ander ruimtelijk spel spelen.

boddenkamp-architectproject.BDK
Stedelijk wonen op de Boddenkamp

Stedelijk wonen

‘De Boddenkamp’ is een fantastische locatie op slechts een steenworp van het centrum en zal zich de komende jaren doorontwikkelen tot het volgende Roombeek. Waar de ontwikkelingen zich nu vooral richten op het bouwen van huizen, wordt de wijk over een aantal jaar voltooid met de herbestemming van de voormalige Ambachtsschool en Coberco melkfabriek tot sociale, culturele en commerciële centra.

In de Boddenkamp is opnieuw alles mogelijk om je ideale droomhuis te bouwen en je thuis te maken in hartje Enschede.

Heeft u bij de laatste kavel-uitgifte een kavel kunnen bemachtigen en bent u geïnteresseerd in de architectuur van project.DWG, maak dan vrijblijvend een afspraak om te ontdekken of onze avontuurlijke architectuur voor u kan werken. Ga naar contact.

  • Bekijk onze video over hoe een uitgesproken hoekwoning van het bureau samen met opdrachtgevers tot stand is gekomen.
  • Bekijk onze video over een bezoek aan de welstand, samen met opdrachtgevers van spannende tussenwoning.
  • zie ook blogberichten over de Boddenkamp