Categorie: Architectuurproject.Z34
Südlager panzer Haus

1:100 vormstudies

Hoewel een zeldzame vleermuis mogelijk de bouw vertraagd met zes maanden, gaan we ondertussen gestaag door met deze Duitse ‘bunker’ boerderij. Een tiental studies naar de aansluiting tussen de nieuw- en verbouw onthullen al vast de kwaliteiten van de aan te bouwen leefkeuken in ’t Vaneker heidelandschap.

detail 1:100 vormstudie

project.WOO
Daklandschap op de Boddenkamp

boddenkamp-daklandschap

Wat is er nou leuker dan naast je eigen broer wonen? Juist, ook nog een daklandschap met een barretje samen delen. Project.WOO is een groot dubbel blok van geschakelde woningen op de Boddenkamp dat afgelopen vrijdag het hoogste punt bereikte.

woo-boddenkamp-architect

De twee broers wonen naast elkaar, delen het daklandschap, maar hebben totaal verschillende plattegronden. Het is wachten tot de stijgers weg zijn en zichtbaar wordt hoe beide woningen verwant aan elkaar zijn, maar een totaal ander ruimtelijk spel spelen.

boddenkamp-architectproject.BDK
Stedelijk wonen op de Boddenkamp

Stedelijk wonen

‘De Boddenkamp’ is een fantastische locatie op slechts een steenworp van het centrum en zal zich de komende jaren doorontwikkelen tot het volgende Roombeek. Waar de ontwikkelingen zich nu vooral richten op het bouwen van huizen, wordt de wijk over een aantal jaar voltooid met de herbestemming van de voormalige Ambachtsschool en Coberco melkfabriek tot sociale, culturele en commerciële centra.

In de Boddenkamp is opnieuw alles mogelijk om je ideale droomhuis te bouwen en je thuis te maken in hartje Enschede.

Heeft u bij de laatste kavel-uitgifte een kavel kunnen bemachtigen en bent u geïnteresseerd in de architectuur van project.DWG, maak dan vrijblijvend een afspraak om te ontdekken of onze avontuurlijke architectuur voor u kan werken. Ga naar contact.

  • Bekijk onze video over hoe een uitgesproken hoekwoning van het bureau samen met opdrachtgevers tot stand is gekomen.
  • Bekijk onze video over een bezoek aan de welstand, samen met opdrachtgevers van spannende tussenwoning.
  • zie ook blogberichten over de BoddenkampExpositie
‘Meer dan Architectuur’

De expositie ‘Meer dan Architectuur’ van Project.DWG in Boekhandel Broekhuis is nog tot en met a.s. dinsdag (19 juni) te bewonderen. Naast bovenstaande documentaire over een uitgesproken hoekwoning in Roombeek, project.JUM, vertonen wij nog meer documentaires en zijn er tientallen maquettes te bezichtigen van pas afgeronde en lopende projecten. Komt dat zien!

LOCATIE
Boekhandel Broekhuis
Exporuimte 3e verdieping
Marktstraat 12
7511 GD Enschede

OPENINGSTIJDEN
maandag t/m zaterdag / 09:30-18:00 + koopavonden